24 Şubat,2018 Erdal Çelik, 16 Mart’ta Hayal Kahvesinde… | Erdal Çelik | Resmi Web Sitesi - Official Web Site

Erdal Çelik, 16 Mart’ta Hayal Kahvesinde…

hayal kahvesi
16/03/2018 İstanbul

Ayrıntılar

Saat : 22:30
Mekan : Hayal Kahvesi, Caddebostan Kültür Merkezi
Address : Caddebostan Mah. Haldun Taner Cad. No:11 Kadıköy / İstanbul
Telefon : 0 (216) 467 03 87
İletişim E-Posta : info@hayalkahvesickm.com
İletişim Website : http://www.hayalkahvesicaddebostan.com/

Eğlence hayatının en önemli mekanlarından biri olan Hayal Kahvesi; Beyoğlu, Çubuklu ve Etiler’den sonra yeni buluşma noktası olan Caddebostan Hayal Kahvesi’ni hizmete açtı. Caddebostan Hayal Kahvesi, bistro tarzı çok özel tasarımı, Anadolu Yakası’nın en iyisi olmaya aday İtalyan ve Ortadoğu yemekleri ve canlı müziği ile Kadıköy bölgesinin yeni buluşma noktası olacak.

Müzik, dans ve ritimle buluşan gecelere ev sahipliği yapan Hayal Kahvesi, 1992’den bu yana alternatif yaşam yönelimlerinin vazgeçilmez mekanı oldu. Pek çok farklı müzik akımını bir araya getirebilme ve “yeni olanı” sunabilme özelliği ile bugüne kadar sayısız yabancı sanatçıyı sahnelerinde ağırlayan Hayal Kahvesi, bir çok Türk müzisyenin kendini geliştirme sürecine de katkıda bulundu. Hayal Kahvesi, son dönemde konsept partilerin de vazgeçilmez mekanlarından biri haline geldi.

Özellikleriyle eğlence sektörünün en önemli adreslerinden biri olan Hayal Kahvesi, şimdi yeni bir tarzı daha özelliklerine ekliyor. Bünyesinde 660 kişilik konser salonu, 8 sinema salonu ve şehir kütüphanesi bulunan Caddebostan Kültür Merkezi için özel tasarlanan bu yeni Hayal Kahvesi’nde günün her saati farklı planlandı. Gündüz saatlerinde daha çok yeme, içme, sohpet, okuma alışkanlıklarına cevap veren mekan, gece, müziğinin çeşitliliği ve ilginç içki menüsü ile kulübe dönüşüyor. Niteliklli müzikten hoşlanan ve kendini sıradanlıktan soyutlayan seçkin konuklarıyla Hayal Kahvesi Kadıköy’lülere benzersiz geceler vaat ediyor.